Monday, November 28, 2011

Happy 4th anniversary babyy :)

assalamualaikum :)

actually, post dah lame di coret coret nye , baru nak publish. hihi almaklum lerr baru habis exam hihihi jom ! kite bace :) 

20 november 2011 - ahad
2 am.

seperti yang anda semua tahu. ewahh! minggu tu, minggu final exam untuk semester satu ! hua hua hua *INI BERMAKNE NINEY NAK JADI SENIOR DAH ! haha .peace <3 dan ape lagi ? time untuk niney study lah. nney meme suker study last minit ==' hehe memandangkan 20 nov merupakan anniversary niney and mirul yang ke 4 tahun. *opss ! atoto, da 4 tahun la kite bersame sayang. terharunyaaaa.. tengok muka terharu sikit. ahaa. comel ! kihkih sayang, mesti dah masak dgn perangai saye kan ? hihi okay. korang tau ? dalam bilik tu. CB109 (rindu gila katil aku) tu tinggal niney and myra je. yang lain dah abes exam. course JKE, DTM and JKA je lah yang habisnye, dah siap merewang kot dorang tu :) didy ? hehs. overnight ngn hubby nye lah. jelos gilaa ==' nabilah ? haa. yang tu dok memerap kat rumah. study study. hihi tinggal la kami berdua saje di kamsis IBNU SINA tu. cehs ! niney study, mira tido . *bukan ler nak ckp aku ni struggle pong. tp time org dah membuta la baru aku nak study. *study microeconomics ! huh. gugur rambut aku !  hehe agak berani berani takut jugak la berjaga sorang sorang ==' kihkih mane ler tau. ade orang sergah niney. kalau niney boleh sergah die balik tape jugak. mao pengsan oooo. bhahahaa

nak di seteraightkan cerite. niney bukan study pong time tu..haa. mcm da tau kan ? hihi. mengelamun, yee. mengelamun. terbang ke jengka . ke kediaman siswa. ke bilik amirulfadzli  haha sumpah aku miang gila :D 

"sayang, lagi 5 hari kan ? " *biase la. kalau dah name pong annversary, memang aku beriaa :D

hari hari niney sent text kat mirul mcm tu. haha menghitung hari. anddddd 20nov tu. kita tak dapat jumpa jugak kan sayang ?

"nanti kite celebrate tau, tak kira la berapa tahun lagi, yang penting tarikh tu jugak . tanak tarikh lain :') "  

*yepp sayang. satu hari nanti, ade mase, kite same same celebrate annvrsry kite tau :') iloveyou<3 sedih kan ? dah 4 tahun. kitorg still tak pernah celebrate hari bahagia kitorang. eceh :D hihihihi maluuu koi ! weekk. kiteorang couple time form 2 dulu,(kecik kecik dah miang  hihihi) mirul sekolah kat seremban. niney kat pahang. jaohkan ? (kalau tengok peta memang dekat kot.) haha abes, mcm mne kitorg nak jumpa ? nasib la, zaman da pakai fon. kalau tak........mase tu jugak sy pinang awak syg ! ==' haha zaman tu berhingus je lg. mirul je. niney tak. hehe maknenye. tiap tiap hari la henpongg bertoktet toktett. sampai le ayah marah. kih3. khamis baru ni, niney abes exam. yeayyyyy! dapat berdatim ! haha puas tak nak melayan kerenah sy syg ? sorryyyy . mood sy tak baik malam tu. muka memang tak boleh bla la sy nak tahan senggugut tu. hihihihihi sakit awak tau. kesian awak, puas pujuk sy ==' tp last last sy boleh je menyakat awak, geletek geletek ketiak awak tu, gelak gelak semua.. sampai sy lupa perut tenga sakit. hihihihihi seronoknyaa sy time tu :) nasib baik sy tak geletek sampai awak pengsan kan ? ==' hihi
 
okayy, walaupun kitorang jaoh dan jarang jarang jumpa mcm korang sume tambah lagi tak pernah celebrate annvsry, buttttttttt SAYANG SAYE KAT AWAK TAK PERNAH BERUBAH SIKIT PUN.DARI DULU SAMPAI SEKARANG :')


nothing's gonna change my love for you sweetheart <3
sayang,
saye tahu saye bukan yang terbaik untuk awak, tapi saye akan cuba untuk jadi yang terbaik :')
no one can replace u in my heart<3


thanx for d wishes babe :')



ur smile , it's what i live for <3


WO AI NI ILOVEYOU AKU CINTA PADAMU  
NAAN UNNAI KATHALIKARAEN SARANGHAEYO AISHITERU



XOXO N ! PUBLISH !

2 comments:

ieja faiq said...

alolo cumilnya . semoga bahagia :)

niney samza said...

thanksss :D