Thursday, May 24, 2012

result semester dua

assalamualaikum :)

niney nak post pasal result boleh tak ? boleh la kan ? hmmm . result dah lame kot keluar . sepatutnya hari isnin baru ni keluar , tapi niney dah tahu khamis lepas . entah macam mane polisas punya teradvance keluar . hew hew . okay . kalau nak ikutkan ponter niney tak bagus langsung . turun kot . isk isk sedih sebenarnye . tapi alhamdulillah sebab semuanya lulus . even paper financial accounting 1 jauh menjunam turun gred . jangan salahkan siapa siapa . salahkan diri sendiri . malamnya baru nak study kan ? hewhew . make sure sem 3 nanti dapat A balik niney . hmm . teruk betul niney nih . nak buat macam mane . kena redha la result mcm tu . semester 3 nak cover balik . nak nak nak . isk isk . takpe , rilek rilek . AKU KUAT lah !


HAHA tetibaa je rase nak upload gambar mamat ni . hewhew . siapa dia ? tak kenal okay . niney masuk semester 3 lambat lagi . 20julai baru daftar . isk isk . YA ALLAH , lamenyeee . dah jadi ikan masin kat rumah ni . azra aira bun nyet semua bulan 9 baru sambung belajar eh ? haha lagi lame . agak agak jadi ape la diorang nanti . hew hew .

semester tigaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
ade 3 paper final kan ? niney jadi bersemangat jugak lah bila dengar paper sikit . hewhew . hopefully dapat buat semua dengan baik . hikhik doakan niney ye . erk . sumpah menyampah tengok result sem ni . huuuaaaaaaaaa time nak tengok result tu niney tak cuak pun macam sem satu duluuuuu . sebab dah tau ape nak jadi . tapi cuma berharap takde failed mane mane paper . tu jee . hiks . okayy la tu . niney terima dah . and ayah nampak frust . tapi die tak cakap banyak . just cakap 'patutnyaa da course acc tu , mesti la acc kena A ' Hmmm , nak buat macam mane . acc kali ni serious mcm tak belajar . carry marks pun lect bagi markah kesian . kot ? haha majoriti semuanyaa sesak acc . kan ? hmmmm . financial accounting buat leklok la niney :)

okayy laa , sini saja . tiada idea laa . hewhew . nah flying kiss . mmwaah . jumpa lagi .


XOXO N ! PUBLISH !

2 comments:

Sya-Riza said...

gud luck utk sem 3..
saya dh x lma dh..huhu

niney samza said...

hehe thankiu :)