Tuesday, December 11, 2012

Happy 5th Anniversary Darling ;')

JUST FOR MY DARLING 

 Hai amirul , entry ni special untuk awak . saye harap awak baca. tahun 2000 saye hanya kenal awak sebagai seorang ketua kelas , waktu tu kite berdua tahun satu . kelas satu taqwa sk peramu jaya. tahu kenape saye kenal awak ? sebab awak ni MACAM FAMOUS je dulu . macam je eh ? jangan perasan . haha name awak selalu disebut sebut cikgu . FADZLI ! lagi satu sebab awak nakal . tak reti duduk diam dalam kelas . sebab tu la kot ? haha tahun 2001 saye dah tak dengar nama awak , sampai la saye pindah melaka .
tahun 2006 saye balik pahang semula , dapat pegi sekolah seri pekan berbekalkan result upsr yang ciput ciput A tu je . haha kat sekolah tu laa nama awak wujud kembali . dan dan dan saye macam excited nak tahu pasal awak . tapi yang sebenarnye saye memang dah lupa muka awak camne . hehe lame kot tak tengok . kan ? okayyy , bebudak ni semua cerita jumpa awak dalam bas laaa bla bla bla . kayy saye tak tahu ape ape pasal awak . SENYAP -.-

TAHUN 2007 , FORM2
waktu ni hujung tahun kan ? kita dah start cuti ! HAHA excited benor . kayy kayy , 18 november saye lepak depan rumah dengan umi . saye tak de la rapat sangat dengan umi waktu tu , tapi saje je borak borak lagipun kiteorang da lame berkawan . hee tengah borak borak tu saye nampak awak dengan zizi naik motor lalu depan rumah . saye pandang awak , tapi saye buat bodoh je sbb tak cam muka , tetiba umi cakap . "heyy , tu amirul laa, kau kenal tak ? " lebih kurang mcm ni laa umi cakap , saye tak tahu , sebab saye kenal awak hanya dengan nama FADZLI :) hehe baru la saye tahu name awak amirul fadzli. saye pelik kenape ade orang panggil amirul and fadzli -.- malam tu umi texting dengan awak kan :) 19 nov, saye balik kg . sorry umi datang rumah sy takde :P

20 NOVEMBER 2007,

Buat pertama kalinyaa saye berhubung dengan amirul fadzli . wuhuuu ! haha dengan beberape keping msg yang simple tanpa mengayat ape ape jiwang jiwang takde , terus saye menerima lamaran awak,selalunye saye jual mahal . hehe kira bertuah la ni mirul bhahahaha pade mulaanya kenal tanpe ada perasaan ape ape , semakin hari sehingga laa hari ini 12 december 2012 saye sangat sayangkan awak harini dah masuk 5 TAHUN 3 MINGGU . siapa sangkaa saye dengan awak . kan ? saye harap 5tahun 3minggu ni akan teruss berjalan tanpa berhenti . saye juga harap saye sentiasa bersama awak hingga akhir hayat .lepas degree cepat masuk meminang .HAHA


p/s:

teringin sangat nak belikan baju untuk Mirul . dari 1st annivesarry lagi tapi takut . tahu kan sebab ape ? bukan percaya . tapi elakkan je la. kali ni nekad nak beli . kite pegi beli same same nanti tau Mirul ? hehe dapat ucapan dari Mirul dekat twitter . aww sweet Hee
thanks sebab kenalkan saye dengan lagu ni  :)


sampai di sini sajaaaaa . hehe ribuan terima kasih kepada UMI SHAHIRAH :D
nota kaki : aku suka guna icon monyet tu sebab comel . aku suka maybe sebab kat polisas banyak beruk



XOXO N ! PUBLISH !

2 comments:

umishahirah_ said...

yo yo yo. aku baca tauu. hahaha. erm, sama sama. tapi semua tu Allah dah tetapkan. mungkin dah mmg jodoh korang bersama.aku cuma jadi org tengah je. ahak ahak. wuuu, lama tu. aku doakan korang selalu bahagia and kekal kan hubungan korang sampai mati ! sampai syurga. cepat kawen tauuu. nak merasa nasik minyak. hehehe. ;)

niney samza said...

hikhik betul tu :) okayy thanks umi . kau laa org yg paling ingat nti . kihkih