Saturday, December 10, 2011

memerlukan teman istimewa ?

assalamuaaikum bloggers :) arini kite cakap pasal cinta lagi nak ? COUPLE TU TAK PENTING KOT ? okay, tu merupakan jawapan niney kalau kawan kawan yang single single tu mintak tolong carikan gf or bf untuk diorang. bukan ape, secara jujurnya, niney malas nak carikan, sekarang zaman dah moden la, bukan macam zaman dulu lagi, jodoh mak ayah yang tentukan, hehe cari la sendiri kan ? tak payah suruh kawan , better korang cari sendiri, senang kan ? so, nanti kalau ade masalah, tak payah la niney nak kne pujuk balik, melainkan kalau niney yang nak tolong. tak gitu ? hehe

gambar hiasan semata mata <3

,
,
.

Risau Kerana Awak Masih Single Sedangkan Kawan-Kawan Awak Sudah Mempunyai Teman Lelaki / wanita ?

Kenapa Wanita/lelaki Lain Sudah Mempunyai Teman Lelaki/wanita ... Dan Awak Masih Single?

no need la nak risau risau kan ? hehe cett, niney cakap senang la, sebab dah ade bf kan . TIDAK SAMA SEKALI, cinta tak boleh dipaksa, ia datang dengan sendirinyaa, ho ho yeah !

  • "Bila awak nak cari teman lelaki?"
  • "Bila awak nak kahwin?"
  • "Awak bila nak tamatkan zaman bujang?"

kalau ade orang tanya macam ni , korang cepuk je kepalaa dia. lagi bagus kalau makcik makcik yang tanya 'bila awak nak kawin ?" korang just jawab, "bila laki makcik nak pinang saye ?" gerenti makcik tu bla terus. haha *diciplak dari maharajalawak

kalau laki makcik tu usha korang. memang kne tarik telingaa laa kan ? hehe
.
.
.
.


boys ! take note :

●❤● Perempuan cemburu tandanya SAYANG dalam perhubungan
●❤● Perempuan merajuk tandanya ingin kan PERHATIAN
●❤● Perempuan marah tandanya nak yang TERBAIK dalam kehidupan
●❤● Perempuan tegur tandanya nak memberi KESEDARAN
●❤● Oleh itu lelaki hargailah cemburu , rajuk , marah dan teguran seorang perempuan yang inginkan kasih sayang BERKEKALAN ●❤●

p/s : semoga berbahagia rakan rakan ku <3 anys & acap , didie & amin , asmira & fauzan , nabilah & rauf , yana & din , dan lain lain lah yang niney tatau name bf dorang pun ramai. hehe doakan niney dan mirul berkekalan . amin :)

XOXO N ! PUBLISH !

12 comments:

cik jiehah シ said...

nice one ! XD

♥♥CiK LaLa's♥♥ said...

menarik je entry ni..
So akak nk komen la..:)

Hope adik dan buah hati b'kekalan hingga ke akhir hayat..
kepercayaan,memahami antara 1 sama lain adelah sebagian dr kunci kebahgiaan dlm sebuah perhubungan..

sekadar memberi pendapat..:)

Nurul Aida Shafiena said...

haha, nak suruh akak niney carikan bf kat aida bolehh ? xD cuteenyaa blog and bf akak lagi handsome ouhh, jealous :p

niney samza said...
This comment has been removed by the author.
niney samza said...

@cik jiehah シ hehehehe :)

niney samza said...

@♥♥CiK LaLa's♥♥ yes akak ! betul betul betul :)

niney samza said...

@Nurul Aida Shafienahaha aida mengade :D handsome tu tak penting syg :) hati ttuuuuu <3

NHMS said...

kawan2 rmai da kawen..
pdhl umo xmsk doploh lagik..

enjoy single life duluuu.. :D

niney samza said...

@NHMSbetul betul. kawan niney pun cmtu jugak. yes ! enjoy dulu. then doploh lebih baru pikir kawin :)

Asmira Zulkafli said...

hee nama aku pun ada . ececey . suka entry kali ni . yey , aku doakan kaw dengan mirul kekal juga :D

Asmira Zulkafli said...

hee nama aku pun ada . ececey , suka entry kali ni . yey , aku doakan kaw dengan mirul kekal . begitu juga kawan kawan yang lain . doakan aku bahagia n kekal juga ye ? :D

niney samza said...

@Asmira Zulkaflithanks mira gedik. hahah :D