Sunday, December 11, 2011

tak suka hati disakiti ?

assalamualaikum..

serious, takde mood harini, ke mane hilang ? hentah. menyesal on fb malam nih. dapat sakit hati jer. menyampah kan ? so, niney try blogwalking pulak. usha usha entry orang. ade yang buat niney tergelak. oh . best . hehe

.
.
.
.

hilang mood niney nak menangis. bagus jugak ni. haha


tak payah menangis lah, kabur mata niney nanti. dah la rabun parak. haihh. eh ingatkan sem 2 niney nak pakai kaca mata. fulamakk ! skema gila ayat niney. hehehehehe


pssttttt!

p/s : bunga bukan sekuntum,kumbang bukan seekor. eh memang lah . tapi, kalau dah ade sekuntum,seekor, nak pegi cari berkuntum kuntum kenape ?  tak payah nak try usha girls or boys yang lain pulak. tahu lah dorang cun gila babeng kan ? tapi takan semua yang cun nak rembat ! hurrm. nak jadi peramah ? aku rase tak perlu kot nak mintak num phone bagai kan ? kalau ye pun peramah, kt fb sudah ah, menyampah jugak aku tengok. nak cakap aku jealous ? oh memang tak tapi terlalu menyampah ! !*lepas geram ! haha

.
.
.
.



XOXO N ! PUBLISH !