Thursday, December 15, 2011

bubyee semuaaa :'(

assalamualaikum bloggers :)

hari esok niney dah nak balik kamsis. isk isk. sedihnyaaa , betape malasnya diriku ini. tapi disebabkan niney nak sangat duduk kamsis niney dengan rela hati nak jadi AJK, ganti tugas AJK lain yang tak dapat datang. kira okay la kan ? rela hati la sangat kan ? hehe

nak jadi AJK ? whoaaa. padahal niney bapak anti MSK (minggu suai kenal) sebab minggu tu lah yang palinggggggg palinggg tak cukup tido, penat semuaaa. tp kali ni jadi AJK. huaaaahhh, da macam senior sangat kan ? nak jaga budak sem 1 yang samaaa umur dengan niney . haha peace <3 

.
.
.
kejappppp~! klik sini please !

FIRST
SECOND


PLEASE YAAA. :)
.
.
PEACE !



kepada student polisas yang baru nak mendaftar next week. selamat datang ye ke polisas ?belajar rajin rajin. jangan malas malas. lect kat situ semua best best. even ade yang garang. tp best laaa.. jangan tension tension. hehehe selamat menjalani minggu suai kenal.:) *pssssstt jangan tido and texting di dalam dewangggg ! memang kne rampas fon tu nanti :)


p/s : malasnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak bangun tido awal awal. hurmmmmmm :'(



XOXO N ! PUBLISH !

4 comments:

Onitsuka_hana said...

jgn buli adik2 yee:)

SaRaNg HaE yOo !! said...

polisas? politeknik sultan ahmad shah? pahang kan?

niney samza said...

@Onitsuka_hana hahahaha adik adik la sangat. sama umur kot :D

niney samza said...

@SaRaNg HaE yOo !! AAh :) pahanggg