Sunday, December 11, 2011

result oh result =='

assalamualaikum bloggers.
okay, kebanyakan pelajar politeknik yang ade blog, semua update pasal result dorang, sebab, harini result baru keluar lah ! *rase menyampah nak bace ? okay sila kembali ke facebook atau blog anda . terima kasih. okay , niney pun nak lah update pasal result memandangkan niney merupakan salah seorang student polisas !. haha kawan kawan semua, tahniah, jangan sedih sedih . *cett, padahal aku sendiri tengah sedih. tapi niney bersyukur sangat sangat sebab subject yang menggerunkan tu dapat okay okay je. MICROECONOMICS ! syukur, alhamdulillah .  tak sia sia setiap malam exam tuh niney tido lambat, menghafal sane sini dengan roomate kan. hehe takut punya pasal la. study punya study, kalah nak spm dulu. rilek je tido tak risau risau, sebab tu result hampeh gila. haha dah. ta payah ingat pasal spm. mak niney ckp, spm tu just tiket kite nak masuk ipta ke mane mane la. so, dah sambung blaja buat la betul betul time tu la baru niney sedar yang selame ni asyik main main. *sila ketuk kepale kau niney. hmmm. tengok kawan kawan masuk uitm memang lah niney jealous. jealous sangat sangat, kalau boleh niney nak jugak . tp tak usaha langsung kan ? dekat poli ni, target niney memang rendah, sebab niney tau kemampuan takat mane. hihi walaupun semua orang cakap kena letak target tinggi tinggi. tapi niney takut frust je nanti.then just letak agak agak niney dapat pointer 2.5 , maybe lah.tanak frust punya pasal. nak check tadi, dah klik semak, niney terus pejam mataaaa ! lama sangat baru bukak. time tu result dah ade depan mata, dah bukak mata mula lah pening. eh kat mne nak tengok ni ? haha gilaaaa lah. dah tengok. eh eh eh betul ke ni ??? lega terus, dapat lebih dari target. hoyeah hoyeah dapat merasa jugak 3 pointer ke atas. takde sub dapat C, alhamdulillah. :) sy boleh tersenyum kembali !!



harini pun niney dah bangun lewat, sebab semalam berjaga malam tengok titanic. ohmeh, sangat romantik dan romantik romantik lah niney cakap. haha sedih gila . dah kali ke berape kot tengok, tapi still best jugak cite tu.
.
.
.
ni gambar jack dawson and rose dewitt bukater :)
tengok ! romantik kan ? *mirul, jom buat macam ni . haha



p/s : terima kasih sangat sangat kat amirul fadzli (hubby sy) haha sebab dah ajar account. walaupun menggunakan telefon dan khidmat pesanan ringkas sms ! kihkih.untuk kak niza, yang dah memang terer account. dan roomate niney, didy and nabilah (dapat AKJ weyh !), ---> mira termasuk lah jugak ahli bilik. haha thanks babe :) teruskan untuk sem depan, untuk dapat AKJ (anugerah ketua jabatan)  tanak main main lagi. :) pssstt, niney memang suka study last minit :)

ayah : lepas ni kena struggle lg tau nin ? senang nanti nak sambung degree. sem depan buat lagi bagus . *lebih kurang cmtu la ayah aku ckp :P okayy !

dear amirul , 
jangan buat buat lupa hadiah by tau ? handbag baruuuu please, okay, janji pilih yang murah murah je. haha <3 SILA TAMBAH KOLEKSI HANDBAG sy<3 iloveyousomuch babyy :)


XOXO N ! PUBLISH !

1 comment:

norhaslinda said...

bersiap sedia la nk blajar macro plak..haaha.. macro lg susahh.. so... kna study lobih2 nyerr.. :)