Monday, January 23, 2012

buat teman :'(

assalamualaikum .

entry yang pertama aku post tahun ni . 2012 . ape azam aokme ? hehe walaupun dah terlambat :)tahun baru , aku da masuk sem dua . memang rase macam sekejap sangat . sekejap .

aku memang seorang yang pendiam dari dulu lagi , since masuk sekola dulu , seriously aku memang pendiam , aku just bercakap dengan sape sape yang bercakap dengan aku. yep , ramai yang cop aku sombong. tapi aku bukan macamtu. sem satu , aku just pegi kelas , belajar , tak kacau orang. kecuali roomate aku , mira , nabilah . tu je orang yang aku selalu bergalak. aku time dalam bilik and kelas. sangat sangat lain. sangat lain. tau ? banyak sebab kenape aku diam time dalam kelas. betul. aku tak tipu. aku try bergaul . tp aku tak masuk. aku tak banyak kawan. sebab aku tak pandai berkawan :'( kadang kadang aku jealous dengan kawan aku sendiri sebab die pandai bergaul dengan orang . sedih kan jadi org macam aku ?
sem dua banyak sangat dugaan aku. aku tatau kenape . aku stress sangat sem dua ni. kawan , kenape buat aku macam ni ? aku tau kitorang buat salah. tapi tu just perkara kecik yang boleh kitorang btau sebab ape. kenape perlu heboh dengan status kau ? kau malukan member aku . pada mulanye , kitorang tak buat macam tu even marahkan kau. tp kau da melebih . kitorang balas ape yang kau buat. kitorang bukannya sape sape yang boleh tahan kemarahan semua .hmmmm , sebab aku terlalu marahkan kau , aku lepas kat sorang lagi , die pun buat kesalahan yang kecil . tapi aku marah die , aku perli die. tu semua sbb aku marahkan kau .aku nak mintak maaf sangat sangat dekat kau and orang yang aku marah tadi. aku nak kite semua berkawan macam sem satu dulu. tak perlu bergaduh macam budak tadika, yang tak faham ape ape , tolong berfikiran matang . jangan ikutkan emosi.

maaf kawan





just tunggu mirul datang kuantan baru aku boleh happy , boleh hilang semua stress aku , bergalak dengan tambun , azra , nadya , adam , shell , nyet , aira . dorang semua sempoi :D kenape laaa jarang jumpa aokme . isk isk isk koi boleeeyy gilaa gini gaye. HAHA


XOXO N ! PUBLISH !

5 comments:

airashahira said...

hye niney.. n_n..
na jmpe dye juga..

Firdaus® said...

huuu semoga berjaya capai azam baru ye =) dan berbahagia dengan si dia..huk33

huuu apa2 pun do follow my blog ea~

rasa sayang eh~ said...

laa...niney....wat orang rindu je...sedih lahhh.....

niney samza said...

hikhik :) saba tau azra :)

nadya fuhh said...

bestt nye time tu :( tpi nad dan adam dah berakhr :( hope korng hingge ke akhr hayat ok :) amin..